Kan Ver Mustafa Janberk’e Umut Ol #mustafajanberkeumutol

Söke Kafkas Kültür Derneği yöneticilerinden Mustafa Yener’in torunu, Ankara Çerkes Derneği üyesi Cansu Yener Ağuş ve İsmail Ağuş’un 3 yaşındaki oğulları Mustafa Janberk’in rahatsızlığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Aileye geçmiş olsun diyor minik kardeşimize acil şifalar diliyoruz.
Mustafa Janberk’in tedavisi için ilik nakli yapılması gerekme ve bunun için de uygun kök hücre bağışçılarına ihtiyaç bulunmaktadır.
18-50 yaş aralığında sağlıklı herkes Kızılay’ın gezici veya sabit kan bağışı merkezlerinde kan vererek kök hücre bağışçısı olabilir.
Kaffed olarak, Cansu kardeşimizin çağrısını destekliyoruz ve uygun durumda olan herkesi hem Mustafa Janberk’e hem de aynı durumdaki tüm kardeşlerimize umut olmak için kök hücre bağışçısı olmaya davet ediyoruz. KAFFED
#MustafaJanberkeUmutOl